Autorefraktor

Vi erbjuder autorefraktometer från Canon och en bärbar enhet för screening.

Canon-RK-F2

Canon RK-F2

Canon Logo

RK-F2 har ett avancerat 3D Full Auto-justerings- och mätningssystem. Att få resultat är lika enkelt som att trycka på en knapp. Den avancerade intelligenta automatiska funktionen tar över. Justering och mätning på båda ögonen kommer att göras helt automatiskt, även utskriften är automatisk.

Welch Allyn Spot® Vision Screener

Welch Allyn Logo

Spot Vision Screener är en handhållen, bärbar enhet som är utformad för att hjälpa användare att snabbt och enkelt upptäcka synproblem hos patienter från 6 månaders ålder till vuxna. Spot sreenar båda ögonen på en gång från 1m avstånd. Pekskärmsdisplayen möjliggör aktivering med en knapptryckning, enkel hantering av patientdatainmatning och enkel konfiguration för både visus- och autorefraktionsapplikationer.

Spot Vision Screener

Offertförfrågan

Vill du ha en offert eller veta mer om våra produkter inom autorefraktor? Kontakta oss via formuläret, vi svarar normalt inom 24 h.

Informationen som framkommer genom ifyllandet av detta formulär kommer att mottagas av relevant avdelning hos oss på Lumibird Medical Nordics AB och ger oss rätt att svara på frågorna som framkommer i detta formulär. Den lagliga grunden för hanteringen av de uppgifter som framkommer bygger på ert samtycke. Uppgifterna sparas digitalt i 3 år och kommer endast att användas internt inom Lumibird Medical Nordics AB och vid behov genom våra distributörer och/eller dotterbolag. Du har rätt att tillgå, rätta till, bestrida, begränsa eller begära att vi tar bort dessa uppgifter. För att få veta mer om dina rättigheter genom GDPR hänvisar vi till vår integritetspolicy. Eller kontakta oss på info.se@lumibirdmedicalnordics.com.