Biomikroskop/
spaltlampa

Vi erbjuder olika modeller av spaltlampor. Takagi är innovativa och har lång erfarenhet av tillverkning av Spaltlampa/biomikroskop av högsta optiska och mekaniska kvalitet.

700GL

Spaltlampa Takagi 700 GL

Takagi Logo

700GL är Takagis premiummodell och är av högsta mekaniska och optiska kvalité. Designmässigt påminner 700GL om den vanligt förekommande BQ900 från Haag-Streit – Alla reglage både ser ut som och är placerade på samma plats som på BQ900 vilket gör att användare som är vana vid BQ900 eller andra modeller från Haag-Streit direkt känner igen handhavandet och kan använda 700GL med största enkelhet.

Spaltlampa Takagi 4ZL

Takagi Logo

4ZL lanserades under hösten 2016 och är en mycket prisvärd spaltlampa för enklare undersökningar av ögat och tryckmätning. Med hela fem förstoringsväxlar, ett brett sortiment av tillbehör och en för i prisklassen påfallande hög mekanisk och optisk kvalité, fyller 4ZL det dagliga behovet för de flesta ögonsköterskor, optiker och vårdcentraler på bästa sätt.

4zl-main-768x1387

Offertförfrågan

Vill du ha en offert eller veta mer om våra produkter inom Biomikroskopi? Kontakta oss via formuläret, vi svarar normalt inom 24 h.

Informationen som framkommer genom ifyllandet av detta formulär kommer att mottagas av relevant avdelning hos oss på Lumibird Medical Nordics AB och ger oss rätt att svara på frågorna som framkommer i detta formulär. Den lagliga grunden för hanteringen av de uppgifter som framkommer bygger på ert samtycke. Uppgifterna sparas digitalt i 3 år och kommer endast att användas internt inom Lumibird Medical Nordics AB och vid behov genom våra distributörer och/eller dotterbolag. Du har rätt att tillgå, rätta till, bestrida, begränsa eller begära att vi tar bort dessa uppgifter. För att få veta mer om dina rättigheter genom GDPR hänvisar vi till vår integritetspolicy. Eller kontakta oss på info.se@lumibirdmedicalnordics.com.