Funduskamera/
retinalkamera

Att ta bilder med en Canon retinal kamera har aldrig varit enklare! Canons egen EOS-digitalkamerateknik, med sina kända bildbehandlingsfunktioner, har anpassats exklusivt för Canons retinalkameror för att erbjuda optimala retina bilder.

Canon CR2

Canon CR2/CR2 Plus AF

Canon Logo

CR-2 AF digital nonmydriatisk funduskamera har det senaste inom Canon retinal imaging i en kompakt och lätt design. CR-2 AF ger också autofunktionalitet med kontrastförbättring. Den tar minimal plats. För ökad bekvämlighet kan CR-2 AF-kameran göras mobil för enkel transport med ett transportfodral.

Canon CX1

Canon Logo

CX-1 är en Mydriatic Retinal Camera med full non-Mydriatic-funktionalitet. Förutom färgfotografering är CX-1 utrustad med optiska filter av hög kvalitet för FLUO, Red Free, Cobalt och standard även med FAF-fotografering.

Canon CX1

Offertförfrågan

Vill du ha en offert eller veta mer om våra produkter inom Funduskamera/retinalkamera? Kontakta oss via formuläret, vi svarar normalt inom 24 h.

Informationen som framkommer genom ifyllandet av detta formulär kommer att mottagas av relevant avdelning hos oss på Lumibird Medical Nordics AB och ger oss rätt att svara på frågorna som framkommer i detta formulär. Den lagliga grunden för hanteringen av de uppgifter som framkommer bygger på ert samtycke. Uppgifterna sparas digitalt i 3 år och kommer endast att användas internt inom Lumibird Medical Nordics AB och vid behov genom våra distributörer och/eller dotterbolag. Du har rätt att tillgå, rätta till, bestrida, begränsa eller begära att vi tar bort dessa uppgifter. För att få veta mer om dina rättigheter genom GDPR hänvisar vi till vår integritetspolicy. Eller kontakta oss på info.se@lumibirdmedicalnordics.com.