Instrumentbord/
möbler

Vi erbjuder olika alternativ av möbler/bord/unitar för ett flertal användningsområden. Kontakta oss för att få besked om det bästa alternativet.

Rini-bord

Rini Logo

Rini-bordet är en väl etablerad standrad och finns som fristående bord och som bord till våra lasrar.

Rini Undersökningsbord Linnea
MDT-bord-MD-1

MDT-bord

Mdt Logo

Vi erbjuder ett flertal olika modeller från vår tillverkare MDT. MDT är känd för att tillverka kostnadseffektivt med hög kvalitet.

Frastema units

frastema-logo

Frastema tillverkar unitar för ögonmottagningar och optiker sedan många år. De har flera alternativa unitar beroende på användning.

Frastema-65SA
Takagi-ST-50

Takagi ST-50

Takagi Logo

ST-50 är ett litet eletrierat bord med elektrisk höjning/sänkning och rullstolsvänligt.

Offertförfrågan

Vill du ha en offert eller veta mer om våra produkter inom Instrumentbord/möbler? Kontakta oss via formuläret, vi svarar normalt inom 24 h.

Informationen som framkommer genom ifyllandet av detta formulär kommer att mottagas av relevant avdelning hos oss på Lumibird Medical Nordics AB och ger oss rätt att svara på frågorna som framkommer i detta formulär. Den lagliga grunden för hanteringen av de uppgifter som framkommer bygger på ert samtycke. Uppgifterna sparas digitalt i 3 år och kommer endast att användas internt inom Lumibird Medical Nordics AB och vid behov genom våra distributörer och/eller dotterbolag. Du har rätt att tillgå, rätta till, bestrida, begränsa eller begära att vi tar bort dessa uppgifter. För att få veta mer om dina rättigheter genom GDPR hänvisar vi till vår integritetspolicy. Eller kontakta oss på info.se@lumibirdmedicalnordics.com.