Pachymeter

Vi kan erbjuda ultraljudspachymeter i antingen i kombination men Tonometer eller som en liten bärbar utrustning.

Quantel Medical PocketII
Quantel Medical PocketII
Quantel Medical logo

Tillverkare: Quantel Medical
Produkt: POCKET II

PACHYMETRY FOR GLAUCOMA SCREENING AND REFRACTIVE SURGERY

Portable and battery operated, Pocket 2 offers high precision measurements of the cornea whether in single or mapping mode. It also features specific measuring modes and corneal maps for refractive surgery.

Canon TX-20P

Canon Logo

Två i en, tonometer och pachymeter i ett enda instrument. Information om den faktiska hornhinnans tjocklek är viktig för utan att det kan missa exakt mätning av IOP och fördröja diagnosen av glaukom. Om inte hänsyn tas till, bidrar tjockare hornhinnor till överskattning av IOP-värden och tunnare hornhinnor till underskattning.

Canon TX20P

Offertförfrågan

Vill du ha en offert eller veta mer om våra produkter inom Pachymeter? Kontakta oss via formuläret, vi svarar normalt inom 24 h.

Informationen som framkommer genom ifyllandet av detta formulär kommer att mottagas av relevant avdelning hos oss på Lumibird Medical Nordics AB och ger oss rätt att svara på frågorna som framkommer i detta formulär. Den lagliga grunden för hanteringen av de uppgifter som framkommer bygger på ert samtycke. Uppgifterna sparas digitalt i 3 år och kommer endast att användas internt inom Lumibird Medical Nordics AB och vid behov genom våra distributörer och/eller dotterbolag. Du har rätt att tillgå, rätta till, bestrida, begränsa eller begära att vi tar bort dessa uppgifter. För att få veta mer om dina rättigheter genom GDPR hänvisar vi till vår integritetspolicy. Eller kontakta oss på info.se@lumibirdmedicalnordics.com.