Fako

Vi erbjuder flera Fako/vitrektomi-maskiner från tillverkaren Oertli i Schweiz.

Oertli OS4

Oertli OS4

Oertli Logo

Perfektion och elegans, hastighet och precision: ett omfattande kirurgiskt system för toppmodern ögonkirurgi. Varje funktion är exceptionell, hantering är en ren njutning och alla instrument i patientens öga reagerar på de minsta pedalrörelserna som en förlängning av kirurgens hand. Systemet innehåller innovativ teknik med perfektion och sträcker sig till alla dolda detaljer. Utformad, utvecklad och realiserad av Oertli®, skaparen av exceptionella kirurgi´-system.

Offertförfrågan

Vill du ha en offert eller veta mer om våra produkter inom Fako? Kontakta oss via formuläret, vi svarar normalt inom 24 h.

Informationen som framkommer genom ifyllandet av detta formulär kommer att mottagas av relevant avdelning hos oss på Lumibird Medical Nordics AB och ger oss rätt att svara på frågorna som framkommer i detta formulär. Den lagliga grunden för hanteringen av de uppgifter som framkommer bygger på ert samtycke. Uppgifterna sparas digitalt i 3 år och kommer endast att användas internt inom Lumibird Medical Nordics AB och vid behov genom våra distributörer och/eller dotterbolag. Du har rätt att tillgå, rätta till, bestrida, begränsa eller begära att vi tar bort dessa uppgifter. För att få veta mer om dina rättigheter genom GDPR hänvisar vi till vår integritetspolicy. Eller kontakta oss på info.se@lumibirdmedicalnordics.com.