Operationsmikroskop

Haag-Streit Surgical/ Möller-Wedel har tillverkat operationsmikroskop under lång tid och har olika alternativ för de flesta applikationer.

Neo900-700

HSS Hi-R neo 900

Haag Streit Logo

Det avancerade kirurgiska mikroskopet HS Hi-R NEO 900 ger allt som behövs för förstklassig ögonoperation – inklusive möjligheten till världens första intraoperativa OCT.

Offertförfrågan

Vill du ha en offert eller veta mer om våra produkter inom Operationsmikroskop? Kontakta oss via formuläret, vi svarar normalt inom 24 h.

Informationen som framkommer genom ifyllandet av detta formulär kommer att mottagas av relevant avdelning hos oss på Lumibird Medical Nordics AB och ger oss rätt att svara på frågorna som framkommer i detta formulär. Den lagliga grunden för hanteringen av de uppgifter som framkommer bygger på ert samtycke. Uppgifterna sparas digitalt i 3 år och kommer endast att användas internt inom Lumibird Medical Nordics AB och vid behov genom våra distributörer och/eller dotterbolag. Du har rätt att tillgå, rätta till, bestrida, begränsa eller begära att vi tar bort dessa uppgifter. För att få veta mer om dina rättigheter genom GDPR hänvisar vi till vår integritetspolicy. Eller kontakta oss på info.se@lumibirdmedicalnordics.com.